ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η RE/MAX Cyprus ενισχύει την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της εταιρικής δέσμευσης της RE/MAX για την προσφορά βοήθειας στα παιδιά της κοινότητας, η RE/MAX Cyprus δημιούργησε το ταμείο Making Miracles Happen Fund, το οποίο ενισχύει την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III στη Λευκωσία.

Η RE/MAX Cyprus συγκέντρωσε το ποσό των 10.000 € από τους αντιπροσώπους και τους πελάτες της RE/MAX και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Παιδιατρική Κλινική, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών σε απαραίτητο εξοπλισμό του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III.

Πραγματοποιήθηκε δωρεά δύο μόνιτορ ζωτικών σημείων στις 2 παιδιατρικές κλινικές.
Αυτές οι πανίσχυρες και ευέλικτες πλατφόρμες προσφέρουν στους επαγγελματίες υγείας ένα κρίσιμο εύρος μετρήσεων που περιλαμβάνουν την αρτηριακή πίεση, τη συχνότητα των παλμών, την παλμική οξυμετρία και την ασύρματη παρακολούθηση της τυμπανικής θερμοκρασίας και είναι κατάλληλες για ενήλικες, παιδιατρικούς και νεογνικούς ασθενείς.
Πραγματοποιήθηκε δωρεά επιπλέον 6 συστημάτων παρακολούθησης ζωτικών σημείων – NIBP Sp02 ασθενών στις 2 παιδιατρικές κλινικές του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III για την παροχή φροντίδας σε κλινήρεις ασθενείς.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III στη Λευκωσία την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2018. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RE/MAX Cyprus, κύριος Johny Stavrinou, παρέδωσε τον ιατρικό εξοπλισμό στον Διευθυντή του Παιδοχειρουργικού Τμήματος της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Ανδρέα Νεοφύτου, και στα μέλη της ιατρικής ομάδας.
Με το 100% των δωρεών να πραγματοποιούνται επ’ ωφελεία του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III, οι αντιπρόσωποι και οι πελάτες της RE/MAX στην Κύπρο συμβάλλουν στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας στα παιδιά.

Δώστε στα παιδιά μας την ευκαιρία να γίνουν καλά.
Προσφέρετε τα χρήματά σας εκεί όπου γίνονται θαύματα.

https://www.remax.com.cy/makingmiracles.aspx